Little riddles Word Game level 41 – 50 answers

By | October 7, 2013

Little Riddles – Word Game is a popular riddle quiz app that developed by Juxta Labs for iPhone, iPad, iPad mini, iPod touch and android gamers. Here we added level 41 – 50 answers for this fun game.

 Little Riddles level 41 – 50 answer, walkthrough guide, help, cheats, tips and solution

41) Level 41 # Question: This would be a good place to find Can-Can girls and drunk Cowboys.
Answer: Saloon
42) Level 42 # Question: Santa’s reindeer make this noise.
Answer: Jingle
43) Level 43 # Question: He prefers to travel on vines and pal around with gorillas.
Answer: Tarzan
44) Level 44 # Question: This company makes billions of dollars selling Windows.
Answer: Microsoft
45) Level 45 # Question: A caribbean shape that makes ships disappear.
Answer: Triangle
46) Level 46 # Question: Known for their natural tuxedos and marching.
Answer: Penguins
47) Level 47 # Question: Before Google, we actually had to physically look things up in this building full of knowledge.
Answer: Library
48) Level 48 # Question: They transfer oxygen from the atmosphere into blood.
Answer: Lungs
49) Level 49 # Question: Dark, feathery, and popular in Baltimore.
Answer: Ravens
50) Level 50 # Question: Use this machine if you really want to see inside somone.
Answer: Xray

For All the level answers, you can look at Little Riddles answers index.

Little Riddles level answer walkthrough guide help cheats tips solution

It’s an addictive game where players have to put answer words for shown 3 line riddle. You can apply coins to get answer letters or take out additional letters. Here we just shared level 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 solution of Little Riddles for you. If you seek help for any particular level just add you requirement at below.

--00000000088

Leave a Reply

m4s0n501